Спортна верския на корейския модел спринтира с мощен турбомотор Корейската

...
 
Спортна верския на корейския модел спринтира с мощен турбомотор Корейската
Коментари Харесай

KIA Rio GT блести с акценти от черен гланц и хром

  Спортна верския на корейския модел спринтира с мощен турбомотор
Корейската компания KIA сподели първите фотоси на новата спортна трансформация Rio GT преди формалната обществена премиера, която ще се състои на автосалона в Женева през март тази година. Rio е следващият и най-нов модел на марката, който ще се предлага във версия GT. Новото Rio GT прибавя следващата порция сексапил към международния бестселър на KIA в В-сегмента и се откроява с радушен турбодвигател за динамично шофиране и нова спортна визия, въодушевена от наличната гама GT модели на марката. Новото Rio GT ще се предлага в комерсиалната мрежа в цяла Европа от края на първото тримесечие на 2018 година Моделът ще се предлага общоприетоо с познатата и невиждана гаранция от 7 години или 150 000 км пробег.

 
 Спортната визия се добавя от двойна ауспухова тръба, спойлер на покрива в черен лак и акценти на стъклата. Спортната визия се добавя от двойна ауспухова тръба, спойлер на покрива в черен лак и акценти на стъклата.
 

Новото Rio GT се задвижва от лекият и стилен 3-цилиндров 1,0-литров бензинов турбодвигател с непосредствено впръскване T-GDi, смесен с 6-степенна ръчна скоростна кутия. Това комбиниране подсигурява на Rio GT мощ от 120 к.с. при 6000 об/мин и въртящ миг от 172 Нм, който се доближава сред 1500 и 4000 об/мин. Параметрите обезпечават оптималната еластичност при всички пътни условия и интензивно задвижване с капацитет за пъргаво ускоряване и адаптивно ръководство. Новото Rio GT показва разход от 4,7 л/100 км и излъчвания на СО2 от 107 г/км. От лятото на 2018 година новото Rio GT ще се предлага и с бензинови мотори с размер от 1,2 и 1,4 литра, въздушно изстудяване и многоточково впръскване MPI, както и със 7-степенната скоростна кутия с два съединителя.

 
 Забележителните 17-инчови алуминиеви джанти допълват спортния външен тип и елегантния дизайн. Забележителните 17-инчови алуминиеви джанти допълват спортния външен тип и елегантния дизайн.
 

Екстериорът на новата KIA Rio GT се отличава със своя състезателен външен тип и грациозен дизайн, който съчетава решетката вид „ тигров нос “, издържана в гланциран черен лак и хром, забележителни 17-инчови алуминиеви джанти и LED-фарове за мъгла с формата на ледено кубче. Екстериорната визия се добавя от двойна ауспухова тръба, LED дневни светлини, хромирана рамка на прозорците, спойлер на покрива в черен лак и акценти към стъклата. Клиентите ще имат избор сред 6 цвята, които акцентират спортния темперамент на автомобила.

В модерния интериор на Rio GT ловко са съчетани релефни форми и ергономия с набор от забележителни характерности, типични за линията GT. Седалките са тапицирани с черна синтетична кожа и текстил със сиви контрастни шевове, а кормилото е D-образен, обшит с кожа.

 
 Скосеният изпод волан е обшит с кожа, педалите са алуминиеви, а седалките са със странични опори. Скосеният изпод волан е обшит с кожа, педалите са алуминиеви, а седалките са със странични опори.
 

Около дръжките на вратите и скоростния лост има нова хромирана рамка. Таблото с принадлежности ефектно добавя интериорния дизайн посредством нов вид покритие, наподобяващо графитни нишки, а алуминиевите педали са общоприети за GT. Опционалният огромен 7-инчов плаващ интерактивен екран с интерфейс човек-машина включва навигация, Apple CarPlay и Android Auto за цялостна интеграция със смарт телефон. На борда е налична и камера за назад виждане при паркиране, отопление както на кормилото, по този начин и на седалките.

Виж всички публикации от Денислав Стоянов-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР